De Beste Richtlijnen: Precies Hoe Om Kiezen Een Keuken Messen

18 May 2021 by DarrellsRivers

Onafhankelijk van de attractie koksmes zet wij hebben huis, de groot van werk is eigenlijk vaak uitgevoerd met één, optimale twee messen. Wanneer verkrijgen uw eerste hoge kwaliteit, Japans koksmes u zou moeten te concentreren op de focus op alleen inkoop een mes— zodanig dat past onze palm aangenaam en is eenvoudig te gebruiken. Als een ander mesje is eigenlijk essential in uw keuken, u kan kopen een toegevoegde, nog meer doel-specifieke keuken mes later en maken persoonlijk collectie van messen.

Prior to buying a Japan Mes denk na de vasthouden aan

Wat soort een mes u willen hebben, afmetingen van het keukenmes zijn able om gebruiken het in een ontspannen methode, Als de mesje moet werkelijk gedaan totaal van roestvast staal, en als u gemakkelijk kan tolereren wat patina, Als je willen ontdekken hoe een mes je eigen zelf, precies hoeveel lening u zijn eigenlijk voorbereid om betalen voor een uitstekend mes. stijl en materiaal

De essential design van Japan Mes is zeker niet significant veranderd in de afgelopen 10.000 jaar, daarom een mes blijft een cutter samen met een deal met. In het veld van materialen en ook hun therapie er has actually geweest geweldig ontwikkeling.

De hoge kwaliteit en de kosten van een keukenmes are tegenwoordig berekend through:

de hoogste kwaliteit van staal, de methode gebruikt voor Volledig transformeren staal recht in een snijder en harden, hoe de puntig de mes is en hoe lang het behoudt zijn nauwkeurigheid als goed verzorgd, waar primair afhankelijk de eerste 2 factoren, precies vaak het is eigenlijk belangrijk om verscherpen het mes en hoe veeleisend dit proces is, de equilibrium tussen de snijder en de omgaan met en hoe het mes voelt in hand, de quality van de take care of en De production. A Huusk is een fundamenteel Keuken device, with 2 highlights: performance and functional designs. In daily keuken activiteiten het moet “pass muster”. Naast de eenvoud van verminderen, de cosmetisch element is one more component aan think about.

GENERAL REGULATION IN PICKING DE BLADE CONCEPT

De groter de mesje, de veel meer het is gemaakt voor verminderen fruit en fruit product, en veel minder geschikt voor algemeen opdrachten, met inbegrip paring. Slank bladen feitelijk meer geschikt voor knippen raw varkensvlees of een vis en feitelijk zeker niet ideal voor snel knippen. Als u willen een multifunctioneel mes voor snijden groter hoeveelheden van kip, vis en ook groenten, Huusk is actually an excellent Selectie. Zie onze website voor ontvangen Huusk prijs onmiddellijk.

SIMPLE VARIATIONS BETWEEN DIFFERENT TYPES OF STEEL

Het grootste deel van heden roestvrij keukenmessen uitvoeren niet onderhouden hun intensiteit voor een langere periode van uw tijd, gegeven dat de frezen daadwerkelijk zeker niet daadwerkelijk verhard of behandeld gebruik methoden van staal verharding.

Keuken messen aangegeven als “roestvrij” bezitten behoorlijk hoog web van chroom (Cr) en een te lage of een verminderd web van carbon ©, en feitelijk resultaat zeker niet grote optie. Als u voorkeur een volledig roestvast staal keuken mes, pick een mes gemaakt van staal met een lagere niveau chroom (Cr) met de add-on van vanadium (V) of een molybdeen (Mo), die werkelijk zijn eigenlijk gehard up naar een minimum van 56 HRC. Als u can easily zeker niet locate information op de stijl, de hoge kwaliteit evenals de stevigheid van staal wanneer kopen een mes, het is eigenlijk typisch roestvrij staal met A hoog informatie van chroom (Cr) en an en laag webinhoud van koolstof (C < 0,5%).

Staal samen met een hoog inhoud van carbon (C > 0.8%) blijft scherp voor een langere periode, zijn polijsten is eigenlijk minder ingewikkeld, echter de mes ontwikkelt een patina want er is eigenlijk geen aanvulling van chroom (Cr). Stainless steel with a high content of carbon (C > 0.8%) and chroom (Cr > 10%) stays sudden for a long period of time, but is actually een beetje moeilijker resharpen.

De top van heden aanbod bestaat door technisch verbeterd hulpmiddel staal, welke kan bevatten an extreem hoog informatie van kooldioxide (c< 3%) en allemaal tegelijk voldoende webinhoud van chroom om ervoor te zorgen dat het presteert niet roest. Keukenmessen gemaakt van dit type staal blijven stekend voor de langste periode, maar zijn eigenlijk moeilijker opnieuw te harpen.

Normale Japanse messen werkelijk grond uitsluitend wang door kaak; een langdurige flatscreen bevel van ongeveer 12 graden aan de ene kant, als een enigszins incurvated oppervlakte aan de andere kant. Deze soort geometrie always een halve grootte, veel scherper gezichtspunt, en bijgevolg groter scherpte van het mes. Het mes is veel gemakkelijker om opnieuw te harpen, en ook allemaal tegelijk, het toeëigent voor gebruik maken van door ofwel linkshandig of rechtshandig individuen.

Comments --

Loading...